Testimonials

 
profile-pic
Roel

Minder pieken en dalen in mijn energieniveau

 

Ik heb de lifelong vitality pack uitgeprobeerd. Ik heb een heel tijdje met vermoeidheidsklachten rondgelopen. Ik wilde ook mijn eetpatroon aanpassen en zocht daar een goede ondersteuning bij die me daarbij kon helpen. Met het lifelong vitality pack merk ik dat ik meer energie krijg en dat de pieken en dalen van mijn energieniveau minder extreme vormen aannemen. Echt een hele fijn supplement.

 
profile-pic
Yuna van Heel

Elke dag tijdens het ochtendritueel !

 

Ik gebruik de Balance olie elke dag tijdens mijn ochtendritueel. Ik smeer hem dan onder mijn voeten. Het zorgt ervoor dat ik mijn dag beter begin en beter bij mezelf blijf. Als ik dan naar beneden ga, merk ik dat ik minder gestresst raak en minder snel op de kast te krijgen ben. Ook raak ik minder snel afgeleid. Ik heb hem nog niet in een diffuser gebruikt, maar ben wel benieuwd wat dat met me gaat doen ! Eigenlijk zou iedereen deze olie moeten gebruiken !

 
profile-pic
Annette van der Put Natuurgeneeskundige bij de Gouden Horizon

Beter bij mezelf en meer geconcentreerd

 

Ik was in eerste instantie wat sceptisch over supplementen. Toen ik een burn-out kreeg ben ik het toch gaan uitproberen. Na 3 dagen merkte ik het al: meer rust in mijn hoofd en ik kon langer op een feestje blijven ! Ik dacht, dat zal wel toeval zijn. Dus eigenwijs en accuut gestopt om het verschil weer te ervaren. Die 'dot met watten' in mijn hoofd kwam gewoon weer terug. Toen ik er weer mee begon voelde ik me veel meer bij mezelf en beter geconcentreerd. Dus super enthousiast! Ik raad het iedereen aan die meer energie nodig heeft en beter in zijn vel wilt zitten.

 
profile-pic
Roel van Heel Transformatiecoach bij Leef Intens

Nooit meer slapen zonder Serenity

 

Ik gebruik verschillende pure flesjes olie thuis. Ik vind Serenity echt geweldig. Als ik die inhaleer is het net alsof er een hele wolk van Serenity via mijn luchtpijp mijn lichaam in schiet. Ik voel hoe de Serenity zich in mijn lichaam verspreid. Ik voel mijn lichaam tot rust komen. Echt een geweldige ervaring.

Bij het slapen gaan combineer ik hem met Ylang Ylang. Dat heeft nog een beter effect ! Gewoon even 15 minuten voor het slapen gaan samen in de diffuser doen. Ik ben echt heel erg blij met de olie. Geweldig spul!

 
profile-pic
Ravi van Heel

Heel fijn wanneer ik overprikkeld raak

 

Serenity is een van de fijnste olie voor mij. Ik ben zelf heel druk qua karakter en na een lange dag op school raak ik snel overprikkeld. Wanneer ik Serenity gebruik wordt ik meteen rustig. Ik voel de Serenity dan in mijn lichaam naar beneden drukken. Ik smeer hem vaak op mijn huid, maar ik gebruik hem ook wel eens in een diffuser als ik ga slapen. Samen met wat Ylang Ylang olie slaap ik dan als een blok !

 
profile-pic
Yuna van Heel

Meer moed en zelfvertrouwen

 

Ik ben heel gevoelig, waardoor ik veel prikkels en emoties van andere mensen aanvoel. Ik word daar soms wat onzeker van. Motivate helpt me om meer moed te krijgen. Door Motivate op mijn polsen en in mijn nek te smeren geloof ik dat ik meer dingen kan. Ik krijg er meer zelfvertrouwen door. Ik raad iedereen deze olie aan !

 
profile-pic
Roel van Heel Transformatiecoach bij Leef Intens

Het voelt alsof er een schild om me heen wordt gezet

 

TerraShield vind ik super. Het is een van de olietjes waarbij ik vrijwel direct een effect merk. Zodra ik het inhaleer merk ik dat ik me nog beter kan afsluiten voor prikkels van buitenaf. Ik voel als het ware een soort van schild om me heen ontstaan. Zeer waardevol !