Serenity

"Serenity heeft een kalmerend en ontspannend aroma dat de ziel verzacht. Het biedt een veilige haven wanneer je last hebt van de dagelijkse stressfactoren."

 • plus
  Biedt een perfecte ontsnapping van de stress met zijn kalmerende geur
 • plus
  Bevordert de ontspanning en een goede nachtrust
 • plus
  Biedt in een diffuser een subtiel aroma, ideaal voor ontspanning
 • plus
  Vermindert gevoelens van spanning en kalmeert de emoties

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen.

Serenity heeft een kalmerend en ontspannend aroma dat de ziel verzacht. Het biedt een veilige haven wanneer je last hebt van de dagelijkse stressfactoren. De etherische oliën in deze must-have mix werden zorgvuldig gekozen om de gevoelens en emoties van spanning te verminderen en een rustgevend gevoel achter te laten. Serenity is de perfecte mix om te verspreiden voor het slapengaan. Het bevordert een goede nachtrust, voor je baby of kind, en helpt hem om de zorg en de stress te verminderen die velen van ons voelen.

Gebruik:
 • check
  Breng enkele druppels aan onder je voeten voordat je naar bed gaat voor een goede nachtrust
 • check
  Voeg 2 a 3 druppels toe aan een warm bad
 • check
  Meng enkele druppels in een diffuser voor een ontspannen en stressloos gevoel
 • check
  Gebruik het met een aromatherapie ketting om gevoelens van angst en stress te verminderen gedurende de dag
Aanwijzingen bij gebruik:
 • check
  Inhaleren: Gebruik 3 a 4 druppels in een diffuser naar eigen keuze
 • check
  aanbrengen op de huid: breng een of twee druppels aan op het gewenste gebied. Meng het met kokosolie om de gevoeligheid met de huid te beperken
Categorieën
Voorschriften

Kan gevoelig zijn voor de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Wanneer je in verwachting bent, of borstvoeding geeft, raadpleeg dan eerst een arts. Voorkom contact met de ogen, oren en gevoelige gebieden.

Wat zeggen anderen over deze olie ?

 
profile-pic
Ravi van Heel

Heel fijn wanneer ik overprikkeld raak

 

Serenity is een van de fijnste olie voor mij. Ik ben zelf heel druk qua karakter en na een lange dag op school raak ik snel overprikkeld. Wanneer ik Serenity gebruik wordt ik meteen rustig. Ik voel de Serenity dan in mijn lichaam naar beneden drukken. Ik smeer hem vaak op mijn huid, maar ik gebruik hem ook wel eens in een diffuser als ik ga slapen. Samen met wat Ylang Ylang olie slaap ik dan als een blok !

 
profile-pic
Roel van Heel Transformatiecoach bij Leef Intens

Nooit meer slapen zonder Serenity

 

Ik gebruik verschillende pure flesjes olie thuis. Ik vind Serenity echt geweldig. Als ik die inhaleer is het net alsof er een hele wolk van Serenity via mijn luchtpijp mijn lichaam in schiet. Ik voel hoe de Serenity zich in mijn lichaam verspreid. Ik voel mijn lichaam tot rust komen. Echt een geweldige ervaring.

Bij het slapen gaan combineer ik hem met Ylang Ylang. Dat heeft nog een beter effect ! Gewoon even 15 minuten voor het slapen gaan samen in de diffuser doen. Ik ben echt heel erg blij met de olie. Geweldig spul!