Motivate

"Motivate zal je helpen uw creatieve bevoegdheden te ontketenen en om de moed te vinden die afkomstig is uit het geloven in jezelf"

 • plus
  Bevordert een gevoel van vertrouwen, moed en geloof
 • plus
  Neutraliseert negatieve gevoelens van de twijfel, pessimisme en cynisme

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen.

Soms doet je kind zo zijn best om te voldoen aan alle verwachtingen die anderen van hem hebben. Als het dan even niet lukt, kan hij daar behoorlijk gefrustreerd van raken. Merk je dat je kind even wat minder zelfvertrouwen heeft ? Dan is het goed om even te stoppen, stil te staan. Even op de reset knop klikken en weer opnieuw beginnen met wat hulp van deze blend van mint en citrus oliën. Met Motivatie zal jij en je kind jullie creatieve gaven weer kunnen toelaten en kun je de moed vinden die je nodig hebt om volledig jezelf te zijn. Je kan het !

Gebruik:
 • check
  Doe 1 á 2 druppels aan je kraag, voor je zelfvertrouwen als je bijvoorbeeld een toespraak gaat houden of wanneer je kind een spreekbeurt moet geven.
 • check
  Doe 1 á 2 druppels in de diffuser, om gemotiveerd te blijven op school of aan je project op je werk.
Aanwijzingen bij gebruik:
 • check
  Inhaleren: Gebruik 3 a 4 druppels in een diffuser naar eigen keuze
 • check
  aanbrengen op de huid: breng een of twee druppels aan op het gewenste gebied. Meng het met kokosolie om de gevoeligheid met de huid te beperken
Categorieën
Kits
Voorschriften

Kan gevoelig zijn voor de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Wanneer je in verwachting bent, of borstvoeding geeft, raadpleeg dan eerst een arts. Voorkom contact met de ogen, oren en gevoelige gebieden.

Wat zeggen anderen over deze olie ?

 
profile-pic
Yuna van Heel

Meer moed en zelfvertrouwen

 

Ik ben heel gevoelig, waardoor ik veel prikkels en emoties van andere mensen aanvoel. Ik word daar soms wat onzeker van. Motivate helpt me om meer moed te krijgen. Door Motivate op mijn polsen en in mijn nek te smeren geloof ik dat ik meer dingen kan. Ik krijg er meer zelfvertrouwen door. Ik raad iedereen deze olie aan !