Console

"Console is een troostende mix van olie uit bloemen en bomen en helpt je om de deur te sluiten en zorgt voor de eerste stappen naar een hoopvolle weg op emotionele genezing."

 • plus
  Bevordert gevoelens van troost en hoop
 • plus
  Neutraliseert negatieve gevoelens als bijvoorbeeld verdriet

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen.

Het verliezen van iets of van iemand kan je heel diep raken of heel pijnlijk zijn. Als woorden niet zijn uitgesproken en je vragen niet zijn beantwoord ben je bezorgd en onrustig. Console is een troostende mix van olie uit bloemen en bomen en helpt je om de deur te sluiten en zorgt voor de eerste stappen naar een hoopvolle weg op emotionele genezing.

Herstel uw gebroken hart met Console geruststellend mix. Bevat onder andere frankincense, patchouli blad, ylang ylang bloem, amyris schors, sandelwood hout, roos en de osmanthus bloem.

Gebruik:
 • check
  Doe 1 á 2 druppels in de diffuser en het helpt je troosten en geeft je gevoel van hoop
 • check
  Breng 1 á 2 druppels in de ochtend of avond aan op je hart, het zorgt voor bewustwording van je geduld of je heling. Om na te denken over positieve gedachten
 • check
  Breng 1 á 2 druppels aan op je kraag van je kleding en het houdt je verdriet buiten de deur
Aanwijzingen bij gebruik:
 • check
  inhaleren: Gebruik 3 of 4 druppels in een diffuser naar eigen keuze
 • check
  aanbrengen op de huid: breng een of twee druppels aan op het gewenste gebied. Meng het met kokosolie om de gevoeligheid met de huid te beperken
Categorieën
Kits
Voorschriften

Kan gevoelig zijn voor de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Wanneer je in verwachting bent, of borstvoeding geeft, raadpleeg dan eerst een arts. Voorkom contact met de ogen, oren en gevoelige gebieden.